I OVE NEDELJE „PERSU” MARKETI OTVORENI ZA PENZIONERE: Osnovnih životnih namirnica ima dovoljno

„Persu” marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u nedelju 29.marta u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj lanac posluje.
– Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni od 4 do 7 časova, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 07 i 30 časova, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine – poručuju iz „Persu” marketa.
Pored produženog radnog vremena u nedelju, „Persu” marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

https://persu.rs/radno-vreme-persu-marketa-u-nedelju-29-03/

M.Ml.

,,PERSU” MARKETI U ZRENjANINU
Ulice: Vojvode Petra Bojovića 2, Žabaljska bb, Crnogorska 53, Mihajlovački drum bb, 20 Oktobar, Brigadira Ristića B2 lok.36 37 38, Carinska bb, Pančevačka 62, Nušićeva 5, Nemanjina 6, Marka Oreškovića 23, lok 2, Dr. Tihomira Ostojića 92 i Cara Dusana