IN MEMORIAM: Goran Starčević (1979 – 2021)

Diplomirani inženjer za razvoj mašinstva, v.d. direktorа JP „Pijace i parkinzi“ i predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, Goran Starčević, preminuo je jutros u Novom Sadu od posledica korona virusa.

Starčević je rođen u Zrenjaninu 1979. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, a nakon završetka studija radio je u privredi i u privatnom sektoru.

Tokom rada u javnom sektoru bio je šef kabineta gradonačelnika, pomoćnik direktora za tehničke i opšte poslove u ZZ „Bratstvo i jedinstvo” Novi Itebej, direktor JP „Radio Zrenjanin”, direktor JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata”, kao i izvršni direktor JKP „Pijace i parkinzi”. Na čelo Fudbalskog saveza grada Zrenjanina došao je 2013. godine.

Pored toga bio je i rezervni oficir Vojske Republike Srbije.

– Grad je ostao bez uzornog, vrednog i agilnog rukovodioca koji je imao viziju. Zrenjaninski fudbalski klubovi koje je uspešno vodio sećaće ga se kao požrtvovanog predsednika Saveza, koji je radio za dobrobit svih. Počivaj u miru, poštovani prijatelju. Neka ti je večna slava – oprostio se od prijatelja gradonačelnik Simo Salapura preko svog Fejsbuk profila.