Izbori za načelnika Srebrenice presudni za opstanak Srba na ovom prostru

– Izbori za načelnika i članove Skupštine opštine Srebrenica koji se održavaju 2. oktobra, od presudnog su značaja za opstanak srpskog naroda u ovom delu Republike Srpske. Zbog toga je važno da svi Srebreničani sa prvom glasa, rasuti po raznim mestima Srbije, glasaju na ovim izvorima. Činjenica da sam jedini srpski kandidat za načelnika Opštine Srebrenica, govori o ozbiljosti situacije i opasnosti koja preti našem narodu, ako na vlasti ostane aktuelna garnitura koja širi neistine o Srbima i sistematski naš narod proglašava genocidnim, a naše žrtve nipodaštava.

Ovim rečima se – na pres konferenciji održanoj u prostrijama Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Zrenjaninu, diplomirani inženjer tehnologije Grujičić, inače član SRS Republike Srpske, obratio Srebreničanima koji žive na području Zrenjanina.

Zajedno sa Grujičićem, Zrenjanin i okolna mesta u kojima žive ljudi izbegli sa prostora Istoične Bosne, posetili su i Slavko Stojanović, predsednik Opštinskog odbora SRS Republike Srpske Srebrenica, i njegov kolega iz Bratunca Mile Stanojević.

Gosti iz Srebrenice i Bratunca ukazali su i na važnost referenduma o Danu Republike Srpske koji se održava 25. septembra
M. S-n.