IZLETIŠTA NA TISI, PESKARI I MOTELU SU SPREMNA ZA LETNJU SEZONU

Usluga i bezbednost biće na visini

Popularna izletišta i mesta za osveženje i predah naših građana i njihovih gostiju spremna su da prime posetioce. Štaviše, u slučaju Peskare sve je bilo spremno već pre prvog juna. Mislim da to dovoljno govori o ozbiljnosti sa kojom smo ušli u svoje obaveze.
Ovim rečima je direktor Gradske stambene agencije (GSA) Zrenjanin dipl. inž. Radiša Dupljanović odgovorio na pitanje o stanju u kom su lokacije kojima upravlja ustanova na čijem je čelu.
Na Peskari je u investiciono i tekuće održavanje, kao i popravke, između ostalog i ograde, uloženo oko šest miliona dinara.
– To je maksimum mogućeg ulaganja u ovoj godini. Izgrađene su tribine na stadionu za bič volej, gde su stvoreni uslovi za održavanja koncerata i sličnih događaja. Izgrađen je i jedan nov objekat za brzu hranu, a od ovog leta tuševi će biti postavljeni na dva mesta. Na Peskari je angažovano deset spasilaca, s tim što će ih u jednoj smeni biti četiri do pet. Blagovremeno smo organizovali licitaciju, tako da je svih sedam objekata izdato – istakao je Dupljanović.
M. S-n.

Opširnije u štampanom izdanju