Knežević odstranjuje neposlušne!

Piše: Dalibor Bubnjević

Za brojne ovdašnje naprednjake slede neveseli dani, s obzirom da će biti izloženi političkom cunamiju. Najpre im sledi lokalna katarza! Za sledeću nedelju zakazana je sednica Gradskog odbora. To će biti prilika da Goran Knežević pogleda u oči sve one koji su iskoristili trenutke njegovog odsustva kako bi gradili karijeru, ili pak njegovo ime upotrebljavali za sprovođenje (i)legalnih radnji.
Ko preživi Kneževićevu diferencijaciju, suočiće se sa još strožim kriterijumima! Naime, Izvršni odbor SNS-a već mesecima ocenjuje rad vlastitih funkcionera. Prema nezvaničnim saznanjima, gradonačelnik Čedomir Janjić je na sastanku u centrali partije dobio pohvale za svoj rad. U sve navedeno uverio se i Aleksandar Farkaš, najviše pozicionirani Zrenjaninac među naprednjacima.
Može se očekivati da politička partija koja je na izborima dobila najveću podršku građana, raspravlja i o JKP „Vodovod i kanalizacija“. Javnost je sa pravom ogorčena, budući da se ponuđač usluge prečišćavanja vode preko noći pretvorio u investitora koji, doduše, nema sredstava. Posledično, formirao se ljubavni trougao koga tvore on, Vodovod i banka.
Ko će na kraju ostati sam, a ko biti predmet istražnih radnji, pokazaće vreme i pravna država…