KORZO FEST U PETAK I SUBOTU: Vikend muzike i smeha u centru grada

Program u okviru ovogodišnjeg „Korzo festa“ koji je trebalo da bude održan prošlog vikenda, a koji je sprečila kiša, organizatori su odložili za predstojeći petak i subotu, 9. i 10. avgusta. Sadržaj je proširen a naslovljen je „Vikend muzike i smeha u centru grada“.

U petak, u 20 časova, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se poetsko muzičko veče. Učestvovaće Milica Dosković, Branka Jajić, članice Hora „Sveti Arhangel Mihailo“ i istoimenog dečjeg hora.

Iste večeri, u 20 časova, na bini ispred Vodotornja, oržaće se tri koncerta: „Švarc i prijatelji“ – 20 časova, „Tiririri akustik bend“ – 21 čas i i „Simpatico bend“ – 22 časa- prirediće posetiocima nezaboravno muzičko veče!

Na platou, ispred zgrade Dunav osiguranja, u petak i u subotu, od 20 časova, članovi CEKOM-a priređuju performanse i radionice smeha. Ispred nekadašnje Robne kuće Viorel Flora će crtati sa najmlađim sugrađanima, i u petak, i u subotu, od 19 časova, a klovn Bimbo će animirati posetioce.

U subotu, 10. avgusta, na bini ispred Vodotornja je „Stend ap šou“. Iako je najavljen, komičar Aleksandar Perišić nije u mogućnosti da dođe, ali stižu njegove kolege Nemanja Živanović i Jelena Mandić.

Ovogodišnji „Korzo fest” će iste večeri zatvoriti grupa „Marshall”. Koncert počinje u 22 časa.

Organizator „Korzo festa” je Grad Zrenjanin, u saradnji sa GNB „Žarko Zrenjanin”, Turističkom organizacijom grada i Kulturnim centrom , uz podršku кompanije „Gomeks“.

B.J.