KULTURNI CENTAR :„Balkanski seks i grad – čipka i čokolada“

U petak, 3. februara na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 20 časova biće izvedena pozorišna predstava „Balkanski seks i grad – čipka i čokolada“. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina, danas od 18 do 20 časova po ceni od 400 dinara. Sutra u pretprodaji cena će biti 450 dinara, dok će za organizovane posete cena karte iznositi 350 dinara.
Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, Čupka i Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija ,,Seks i grad “ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje „nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.
Uloge: Čupka – Anita Petković,Čarna – Svetlana Milenković, Čajka – Nataša Jaramaz, Zverka – Mikan Kozomara. Predstava je prožeta muzičkim songovima. Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer. Režija i produkcija: Stanko Holcer.