KULTURNI CENTAR: Konkurs za osnovce

Kulturni centar Zrenjanina raspisuje elektronski literarni i likovni konkurs namenjen deci nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta. Teme konkursa su solidarnost, ljubav, humanost, drugarstvo.
Za literarni konkurs mogu da se šalju radovi u žanru i poezije i proze. Za likovni konkurs su dozvoljene sve tehnike primenjive na listu bloka za crtanje.

– Literarne radove je potrebno slati u word ili pdf formatu, a likovne radove u jpg ili pdf formatu na e-mail adresu Kulturnog centra Zrenjanina kczr@kczr.org U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv škole i razred. Konkurs je otvoren do 30. aprila, a autore najboljih radova, po završetku vanrednog stanja, očekuju prigodne nagrade, kao što su vikend u akvaparku u Jagodini, jednodnevni izlet u Petrolend i knjige.

Kulturni centar će, inače, nakon završetka konkursa i vanrednog stanja organizovati književno veče na kojem će predstaviti nagrađene učenike i njihove radove i organizovati izložbu likovnih radova na kojima će proglasiti najuspešnije učesnike i dodeliti nagradne vaučere.