„LIDL“ ZAPOŠLjAVA I U ZRENjANINU: Potrebni rukovodioci prodavnica

Internacionalni trgovinski lanac „Lidl“ traži rukovodioce prodavnica u 21 gradova, uključujući i Zrenjanin. Prema oglasu, dovoljno je da kandidat ima završenu najmanje srednju stručnu spremu (može i viša ili visoka stručna sprema) poželjno ekonomskog, trgovačkog ili srodnog usmerenja. Kandidatu će na konkursu pomoći i ako ima iskustva u vođenju maloprodajnog objekta.

Kandidat treba da bude osoba koja preuzima odgovornost i brzo donosi odluke, čak i u stresnim situacijama, a treba da ima i vozačku dozvolu A kategorije.

Od budućih rukovodilaca se očekuje organizacija rada, aktivno učešće u poslovanju prodavnice, odgovornost za promet i poslovne rezultate, kao i upravljanje timom, odabir, razvoj i motivisanje zaposlenih.

Budućim menadžerima se nudi stalni radni odnos i atraktivna zarada, petodnevna radna nedelja uz ugovor na puno radno vreme a obuku u inostranstvu platiće firma. Posle uspešno završene i položene obuke, zaposleni na mestu rukovodioca prodavnice dobiće i službeni automobil.

Biografiju sa motivacionim pismom možete poslati na i-mejl lidl@hill-international.rs uz naznaku „Budući rukovodilac prodavnice“. U naznaci je obavezno navesti i za koji grad konkurišete.

Osim Zrenjanina, na spisku su i Beograd, Bor, Valjevo, Vršac, Gornji Milanovac, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kruševac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Pančevo, Smederevo, Sombor, Subotica, Užice, Čačak i Šabac.