MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ U „KAFEMATU“: Energija, druženje, poezija…

Književnica, slikarka, novinarka, autorka više bestselera, Mirjana Bobić Mojsilović, gostovala je sinoć u zrenjaninskom „Kafematu“. Pred brojnim posetiocima je predstavila knjigu „Tvoj anđeo čuvar”, čije je najnovije izdanje objavljeno krajem prošle godine u beogradskoj „Laguni“. Takođe je govorila o jednom od svojih bestselera, romanu „Dnevnik srpske domaćice“. I o likovim iz svojih romana i drama koji, kako je rekla, liče na nju, ali i na sve nas…

Ljubitelji stvaralaštva Mirjane Bobić Mojsilović imali su priliku da je upoznaju i kao pesnikinju. Govorila je, na radost publike, nekoliko pesama iz zbirke „Obećao si mi“. Podelivši svoju energiju sa publikom, umetnica je potpisivala svoje knjige i slikala se sa čitaocima.

Objavila je četrnaest knjiga – deset romana, dve zbirke drama, jednu zbirku kratkih priča, dve zbirke kolumni. Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.

Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

Do nedavno je pisala kolumne u „Večernjim novostima“ i odlučila da više ne bude kolumnistkinja. Kako je rekla, posvetiće se pisanju, slikanju, druženju sa čitaocima…
B.J.

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 01

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 02

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 03 Kafemat

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 04

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 05

MIRJANA BOBIC MOJSLOVIC I BRANKA 06