MODNA REVIJA U „AVIVU“: Pomoć za lečenje studentkinje Zorane Ivanić

U subotu, 7. maja, u “Aviv parku” održana je humanitarna modna revija kako  bi se prikupilo dovoljno novca za lečenje Zorane Zoke Ivanić, koja ima generalizovanu distoniju mišića. Zorana je studentkinja druge godine na „Pupinu“, smer Inženjerstvo za zaštitu životne sredine, a reviju su organizovale kolege sa fakulteta.

Revija je bila slična onoj koju su studenti održali i u Studentskom domu za Dane studenata 4. aprila. Pistom, koja je bila parking u “Avivu” , i ovaj put su prošetali samo ženski modeli. Manekenke su bile studentkinje sa Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” i Više škole, odnosno iz Studentskog doma. Moderne i zanimljive haljine kreirale su studentkinje sa Fakulteta, koje studiraju na smeru Odevna tehnologija. Na fotografijama Đorđa Mladenovića koje obljavljujemo mogu se videti samo neki od modela.

rsz_20160507_mladenovicdjordje_007 rsz_20160507_mladenovicdjordje_015 rsz_20160507_mladenovicdjordje_013 rsz_20160507_mladenovicdjordje_009 rsz_20160507_mladenovicdjordje_008

Ceo događaj je organizovao student Informacionih tehnologija Mirko Mijajlović, dok je reviju osmislila Aleksandra Savić sa smera Odevna tehnologija.

rsz_20160507_mladenovicdjordje_029

-Zadovoljni smo kako je sve proteklo, iako nam je ostalo dosta majica koje nismo prodali, ali građani mogu doći do njih i na fakultetu i na Fejsbuk stranici Studentskog parlamenta TF “Mihajlo Pupin”. Zahvalni smo “Aviv Parku” i lično direktoru Goranu Todiću, Takko fashionu, butiku “Didi kids”, plesnom studiju “ZumFit023”, koji je igrao zumbu pre početka revije, ali i Tehničkom fakultetu “Mhajlo Pupin” i Visokoj tehničkoj školi, Kulturnom centru Zrenjanina,  fotografu Đorđu Mladenoviću, DJ-evima BEEDS, ali i medijima koji su propratili našu akciju, a to su novosadski Dnevnik, Listu “Zrenjanin” i portalima Zrenjaninski i I love Zrenjanin – rekao je Mirko, i naglasio da je veoma zahvalan i svim volonterima koji su pomogli u organizaciji i na bilo koji drugi način.

rsz_20160507_mladenovicdjordje_001

Na Instagram nalogu našeg lista https://www.instagram.com/zrenjaninlist/  možete videti i kratak video snimak sa revije, kada su svi modeli prošetali pistom zajedno.

Kako nam je rečeno, uskoro će biti aktiviran i SMS broj za prikupljanje novca i pomoć Zoki, a čim to bude ostvareno o tome ćemo obavestiti čitaoce.

S.K.

FOTO: Đorđe Mladenović