NAJAVE DOGAĐAJA

OSKAROVCI NA FILMU
U okviru filmskog ciklusa „Oskarovci na filmu” u četvrtak, 31. oktobra, na programu je američka drama „Ponoćni kauboj”. Film se prikazuje u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova, a ulaz je besplatan.

FOTO-IZLOŽBA
Sedma godišnja izložba Foto-kluba CD13 „Zrenjaninska fotografska scena 2019.”, biće otvorena u petak, 1. novembra, u 19 časova u izložbenom salonu KC-a. Proglašenje najuspešnijih učesnika konkursa, fotografija i autora biće upriličeno u sklopu otvaranja.

ČETIRI GODIŠNJA DOBA
Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra „Četiri godišnja doba” održaće se u petak, 1. novembra, na velikoj sceni KC-a sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan.

FESTIVAL EVROPSKOG FILMA
KC u saradnji sa institutima u Srbiji, Info centrom i produkcijskom kućom Cineuropa u toku novembra i prvoj polovini decembra organizuje Festival evropskog filma. Ostvarenja će se prikazivati u maloj sali KC-a svake srede i četvrtka od 20 časova. Ulaz je besplatan. U sredu. 6. i četvrtak, 7. novembra na programu je film „Dijamantino”. Više informacija na www.kczr.org

KONCERT U BAROKNOJ SALI
Multimedijalni koncertni program „Muzički tonovi iz srpskih starina” biće izveden u četvrtak, 7. novembra, u baroknoj sali gradske kuće. Izvođači su Andrej Jovanić, lauta, gitara; Uroš Dojčinović, gitara; Milena Rajković, violina i Milica Jakšić, violončelo. Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.

LJUBAVNE IGRARIJE
U četvrtak, 7. novembra, na velikoj sceni KC-a biće izvedena pozorišna hit komedija „Ljubavne igrarije”. Predstava počinje u 20 časova. Karte se prodaju svakog radnog dana i subotom na biletarnici KC-a od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 700 dinara.

POZORIŠNI REPERTOAR
Lutkarska scena: U subotu, 2. novembra, od 11 časova „Hrabri konjić” M. Pavlik/r. J. Caran
Dramska scena: scena „Todor Manojlović” – U petak, 1. novembra, u 20 časova „Slobodne žene balkanske”, Lj. Lašić/izrežiralo se samo u zemlji Srbiji
Velika scena: U subotu, 2.novembra, u 20 časova  „Zrenjanin” I. Štiks/r. B. Liješević Brojevi telefona biletarnice su: 560-141, 561-135 i 560-136.