NAJAVE DOGAĐAJA

FILM
U okviru Ciklusa argentinskog filma, u saradnji sa Ambasadom Republike Argentine u Beogradu, u četvrtak, od 21 sat, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće prikazan film „Nerazdvojni” (Inseparables). Reditelj je Markos Karnevale (2016). Ulaz je besplatan.

IZLOŽBA
U Kulturnom centru je u petak, 1. septembra, u 16 časova, susret učesnika Međunarodnog festivala folklora „Lala”. Domaćini i organizatori programa su Udruženje žena „Dositej”, KUD „Pionir” i Kulturni centar – izložba radova, modna revija, pesma i igra… Udruženje žena „Dositej” osnovano je 2009. godine radi očuvanja kulturno-umetničkog stvaralaštva, očuvanja kulturne baštine i humanitarnih aktivnosti. KUD „Pionir” je najstarije folklorno društvo u gradu, a tokom više od 40 godina postojanja imalo je brojne koncerte u zemlji i inostranstvu i osvajalo prestižna priznanja…

BELDOCS 2017.
U maloj sali Kulturnog centra su u petak i subotu, 1. septembra, od 21 sat, projekcije filmova sa 10. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma – BELDOKS. U petak se prikazuje „G-din Gaga”(Mr. Gaga – Izrael, Švedska, Nemačka, Holandija 2015), a u subotu „Poslednji ljudi u Alepu”/Last Men in Aleppo (Danska, Sirija, 2017). Režija: Feras Fayad, Stin Johanesen. Ulaz je besplatan. http://beldocs.rs/filmovi/mr-gaga/

BERZA PLOČA
U nedelju, 3. septembra, od 10 do 14 časova na platou Kulturnog centra je Berza gramofonskih ploča – prodaja, zamena, kupovina: 061/2952592.

INDIJSKI FILMOVI
Tokom septembra, u maloj sali Kulturnog centra biće projekcija indijskih filmova, u saradnji sa Ambasadom Republike Indije u Beogradu. U sredu, 6. septembra, od 21 sat, prikazuje se film „Tri idiota”, a u četvrtak, 7. septembra, „Kao zvezda na zemlji – svako dete je posebno” (2007). Ulaz je besplatan.