NAJAVE DOGAĐAJA

BERGMAN
U okviru Ciklusa filmova Ingmara Bergmana, u četvrtak, 19. oktobra, u Maloj sali Kulturnog centra, u 20 časova, prikazuje se film „Đavolje oko” (The Devil’s Eye), a u sredu, 25. i četvrtak, 26. oktobra, „Tišina” (The Silence). Ulaz je besplatan.

FILM
U subotu, 21. oktobra, u 20 časova, u Kulturnom centru biće prikazan film „Život po Moskriju”. Ulaz je besplatan.

MUZIKA
U baroknoj sali Gradske kuće je u četvrtak, 26. oktobra, u 20 časova, koncert Ansambla „Levant” – „Muzika vizantijskog kruga”. Solisti su Marčela Frančesko, Dragan Mlađenović, Žorž Grujić, Darko Karajić i Goran Milošević. Ulaz je besplatan.

KONCERT
Koncert Aleksandre Radović je na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 10. novembra, u 20 časova. Pop-diva predstaviće se kompozicijama sa najnovijeg albuma i hitovima sa prethodnih CD-ova. Ulaznica je 1.000 dinara. Prodaja je u KC, svakog radnog dana i subotom, od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

PREDAVANjE
U petak, 20. oktobra, u 18 časova, prim. dr Boro Vujasin održaće predavanje o zdravlju, u Kulturnom centru. Ulaz slobodan.

POZORIŠTE
U zrenjaninskom Pozorištu je, u petak, 20. oktobra, u 20 časova, predstava „Ona”, a u subotu, u 21 sat, „Vlast” Branislava Nušića.

DRAMSKI STUDIO
Dramski studio u MZ „Veljko Vlahović” prima nove članove 21. oktobra, u 12 časova.

KULTURA ŽIVLjENjA
Udruženje „Zdrav život” organizuje u ponedeljak, 23. oktobra, u 18 sati, predavanje „Sibirski preparati” – Ljiljana Petrović.