NAJAVE DOGAĐAJA

FILM
U okviru Ciklusa filmova Ingmara Bergmana, u četvrtak, 26. oktobra, u 20 časova, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se „Tišina” (The Silence). Ulaz je besplatan.

KONCERT
U baroknoj sali Gradske uprave je u četvrtak, 26. oktobra, u 20 časova, koncert Ansambla „Levant” – „Muzika vizantijskog kruga”. Ulaz je besplatan.

VEČE SA VEDRANOM
U nedelju, 29. oktobra, u velikoj sali Kulturnog centra je, u 19 časova, promocija dečjeg duhovnog stvaralaštva – „Veče sa Vedranom Dabović”.

TRIBINA
U utorak, 31. oktobra u maloj sali Kulturnog centra je, u 19 časova, tribina „Kvantna spletenost i kvantna informatika”. Uvodničar je Nemanja Micić, master fizike, a moderator je Miroslav Samardžić.

FRANCUSKI FILM
U okviru „Dana francuskog filma” – Ciklus „Udahni život”, u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji, u maloj sali Kulturnog centra, u sredu i četvrtak, 1. i 2. novembra, od 20 časova, prikazuje se film „Tamara”. Ulaz je besplatan.

KONCERT
Koncert Aleksandre Radović biće u Kulturnom centru u petak, 10. novembra, u 20 časova. Ulaznica je 1.000 dinara. Karte se prodaju na biletarnici svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

„KOLO”
Nacionalni ansambl narodnih igara i pesama Srbije „Kolo” gostuje u Kulturnom centru u četvrtak, 16. novembra, u 20 časova. Ansambl „Kolo” je ambasador kulture Republike Srbije. Karte se prodaju na biletarnici od ponedeljka – 30. oktobra, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena je 400 dinara, a za organizovane posete 250.

POZORIŠTE
Na Sceni „Todor Manojlović“ Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” u petak, 27. oktobra, u 20 časova, igra se predstava „Ne mo’š pobeć’ od nedelje. Na Dramskoj sceni je u subotu, 28. oktobra, u 20 časova, “Prso`”, u režiji Olivere Đorđević.

KULTURA ŽIVLjENjA
Udruženje „Zdrav život” organizuje u ponedeljak, 30. oktobvra, u 18 časova, u Makedonskoj, 11, predavanje: Šta je to psihoterapija? Kroz koncept transakcione analize. Predavač je Aleksandra Golubović, psiholog-psihoterapeut.