NAJAVE DOGAĐAJA

FILMSKI CIKLUS
U okviru ciklusa francuskog filmskog karavana „Glumice” u maloj sali Kulturnog centra u četvrtak, 20. decembra, prikazuje se film „Žil i Džim/ Jules et Jim” (1962,105‘). U sredu, 26. i četvrtak, 27. decembra, biće film „Lift za gubilište – Ascenseur pour l’échafaud” (1958, 88‘). Projekcije počinju u 20 časova, a ulaz je besplatan.

HUMANITARNI KONCERT
Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” biće u subotu, 22. decembra, od 19 časova u baroknoj sali Gradske uprave. Na programu su dečje pesme novogodišnjeg i božićnog karaktera. U programu učestvuju Dečji hor Kulturnog centra – dirigentkinja mr Senka Milisavljević, Dečji hor „Supernova” – dirigent Marko Pejčić, Dečji hor „Prepodobni Rafailo Banatski”- dirigent Predrag Nenin. Ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice od kojih će biti napravljeni paketići za decu na Dečjem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović”.
Više na www.kczr.org

ZRENJANINSKA FILHARMONIJA
U Kulturnom centru, u petak, 4. januara 2019, biće veliki novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije i novosadskog „Big benda” pod nazivom „Velika filmska avantura”. U okviru novogodišnjeg muzičkog programa nastupaju i solisti – tri tenora Dušan Svilar, Matia Zanata i Stevan Karanac. Dirigent je Fedor Vrtačnik. Koncert počinje u 20 časova, a karte se prodaju od četvrtka, 20. decembra, na biletarnici Kulturnog centra, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1.000 i 1.200 dinara. Broj karata je ograničen. Informacije o prodaji karata možete dobiti i putem telefonskog broja: 566-712.