Nova stomatološka ordinacija „Eladent“ otvorena u Carice Milice

U užem centru grada, u ulici Carice Milice, otvorena je nova stomatološka ordinacija „Eladent“, opremljena najmodernijim aparatima i savremenom opremom za dijagnostiku. Ordinacija je uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, a u prijatnom ambijentu, ljubazno osoblje učiniće da se osetite opušteno.
– Pružamo širok spektar stomatoloških usluga, počevši od sanacije zuba nanohibridnim kompozitnim ispunima, preko hirurških i ortodontskih intervencija, dečije stomatologije, kao i parodontoloških intervencija. Ono na šta smo takođe ponosni jeste savremena i moderna protetika bazirana na izradi metalokeramičkih kruna i posebno bezmetalnih kruna koje daju izvanredan estetski moment, izrada totalnih i parcijalnih proteza, zatim beljenje zuba sa preparatima različitih koncentracija – kaže za „Zrenjanin“ doktor stomatologije Robert Lazar, vlasnik ordinacije uz napomenu da je prioritet novootvorene ordinacije bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima a pre svega zadovoljani pacijenti.
Moto stomatološke ordinacije „Eladent“ je: „Savremena stomatologija – bezbolna stomatologija!”, a s tim je u skladu i rad na prevenciji i informisanju pacijenata, kao puta do optimalnog zdravlja zuba.
– Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi u „Eladentu” nakon prvog, bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi proces izgledalo od početka do kraja rada – napominje Robert Lazar.
Sve informacije o radu ordinacije i zakazivanje mogu se organizovati putem brojeva telefona 023/511-928 i 064/325-05-83.
S.V.