NOVI BEČEJ – PREDSEDNIK OPŠTINE UGOSTIO RADNIKE JP „KOMUNALAC“

POSLUŽIO IH RUČKOM
Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović sa saradnicima, ugostio je radnike Javnog preduzeća “Komunalac” na „Ručku zahvalnosti” organizovanom u restoranu „Tiska kuća. Opštinski čelnici na taj način zahvalili su se zaposlenima u gradskoj čistoći jer su se ovi pobrinuli da Novi Bečej stalno bude čist i uredan.
Saša Šućurović je podsetio da je novobečejska „Gospojina” dobila nagradu kao najbolja manifestacija u ovom delu Evrope i da je deo zasluga za to imaju i radnici JP „Komunalca“.
– Naš grad se ističe i po čistoći, po tome se i „Gospojina“ izdvaja od svih ostalih manifestacija – rekao je predsednik opštine Novi Bečej pre nego što je u ulozi konobara pred radnike izneo posluženje
Podsećajući da plaćeni za posao koji svojski odrađuju, Miloš Zvekić, direktor JP „Komunalac” rekao je da njemu i radnicima ovog javnog preduzeća prija priznanje koje im iskazuje organizovanjem „Ručka zahvalnosti“. Radnica Melinda Zlatar podseća da se susret komunalaca i gradskih čelnika organizuje već četvrtu godinu.
– Najviše mi se dopada to ukazano poštovanje, ali što da ne, i druženje sa kolegama i koleginicama – kaže Melinda Zlatar.
Senka Balint deli mišljenje koleginice Melinde. Veli da ovo druženje sa predsednikom opštine i njegovim saradnicima ima veliku podršku na društvenim mrežama

 
NAGRADA ZA „GOSPOJINU“
Za svoju „Gospojinu” Novi Bečej je dobio nagradu za najbolju tradicionalnu manifestaciju jugoistočne Evrope. Turistički oskar, kako ga svetu turizmologa zovu, Novobečejcima je dodeljen na 5. Biznis konferenciji SEET 2015 . U konkorenciji za nagradu bile su događanja organizovana u u svim državama, republikama nekadašnje SFRJ, kao i u Turskoj i Bugarskoj.

 

. N. Subotić