NOVINA U „PERSU MARKETIMA“: Naručiš preko interneta, pokupiš u prodavnici

Kompanije „Persu“ nedavno je u svojoj internet prodavnici uvela funkciju „Poruči i pokupi“ (Click & collect) za neprehrambene proizvode. Ova inovativna usluga uvedena je sa ciljem da se kupcima omogući da neophodne proizvode naruče putem interneta, a da ih preuzmu u najbližoj prodavnici.

Prema rečima Milice Milošević, direktorke marketinga i komunikacija, na ovaj način žele da omoguće lakši pristup širokoj ponudi proizvoda – bele tehnike, kućnih aparata i sezonskih artikala(baštenske garniture, trotineti…).

– Svesni smo koliko je danas važno da kupovina bude jednostavna i efikasna.  Ponosni smo što možemo da ponudimo ovu pogodnost našim vernim kupcima – kaže Milošević.

Kako iz „Persua“ objašnjavaju, „Poruči i pokupi“ omogućava uštedu vremena, pristup većem broju neophodnih proizvoda i besplatne troškove dostave i preuzimanja.

– Želimo da budemo bliže našim potrošačima, odgovorimo na njihove potrebe i olakšamo im svakodnevnicu. Takođe, ova usluga će nam omogućiti efikasnije upravljanje zalihama, bolju lokaciju proizvoda u našim objektima, kao i povećanje onlajn prodaje – ističu iz „Persua“ i podsećaju da su odnedavno prisutni i na Woltu.

Više informacija nalazi se na njihovom sajtu.