ODBOJHKAŠKI KLUB KLEK MD ZRENjANIN KOMPLETIRA TIM ZA POČETAK U SUPER LIGE

Nataša prvo pojačanje

Ona igra na poziciji primača, prošlu sezonu provela je u Mađarskoj, karijeru je počela u beogradskom Poštaru, igrala je i u Radničkom iz Beograda, a koledž je završila u Americi

Pre više od mesec dana odbojkašice Klek MD Zrenjanin počele su pripreme, a šef stručnog štaba Zoran Pavlović polako formira tim za novu sezonu. Sestre Marija i Tamara Miljević, koje su letos igrale na turnirima bič voleja i na Mediteranskim igrama u Grčkoj, priključile su se prvoj postavi. Od prvog treninga tu su mlade Jana Pavlović, Tamara Kisić, Lola Nović, Anja Vuletić i Andrea Đenić.
Odigrane su i prve kontrolne utakmice sa Spartakom iz Subotice i beogradskim Partizanom. Rezultat je bio u drugom planu, a trenera Pavlovića brine što je u timu mnogo mladih odbojkašica koje su vrlo talentovane ali nemaju dovoljno iskustva za nastup u Super ligi. U redove Klečanski stiglo je i prvo pravo pojačanje, to je Nataša Savović iz Beograda koja igra na poziciji primača. Ona je prošlu sezonu provela u Mađarskoj, karijeru je započela u beogradskom Poštaru, igrala je i u Radničkom iz Beograda, a koledž je završila u Americi.
Ž. CVETIĆ

Opširnije u štampanom izdanju