ODBOJKA: Zasluženo slavlje Klečana

Odbojkaska loptaPosle četvrtog kola Super lige odbojkaši Klek Srbijašume su na drugom mestu sa osam bodova. Klečani su za vikend kod kuće savladali Inđiju – 3:0 (25:22, 25:16, 25:17), ali tim trenera Davora Ćuka i njegovog pomoćnika Rajka Petrovića nije lako došao do bodova. U prvom setu se igrao poen za poen sve do 17:17, kada su se domaći „odlepili” i dobili taj deo igre. I u drugom setu se igralo izjednačeno do 13:13, a onda je na servis došao kapiten Zoran Ateljević i rešio set. U trećem delu meča od starta su Klečani krenuli silovito i bez problema završili susret.
Prva postava domaćeg tima – Tomić, Ateljević, Tanović, Narančić, Roljić, Providžalo i libero Slavnić odigrala je bez izmene ceo meč. Ovog vikenda Klečani će igrati u Novom Pazaru protiv tima koji pretenduje na vrh tabele.
– Dobro smo odigrali protiv Inđije koja je imala problema na prijemu servisa. Svi elementi igre su bili na našoj strani i zasluženo smo pobedili – kaže Miloš Tomić.
Klek Srbijašume: Tomić 13, Ateljević 13, Grče, Grbić, Tanović 2, Narančić 10, Roljić 16, Đukanović, Providžalo 3, Petrović, Slavnić, Stašević.
Ž. Cv.
Opširnije u štampanom izdanju