ODBOJKAŠKI KAMP U ORGANIZACIJI OK „BAGLjAŠ 023”

Deset dana druženja

Već 16 godina zaredom u zrenjaninskoj OŠ „Petar Petrović Njegoš” tokom leta okupljaju se mlade odbojkašice da se druže i uče. U organizaciji Odbojkaškog kluba Bagljaš 023, organizovan je desetodnevni kamp u kojem je boravilo više od 40 devojčica svih uzrasnih kategorija.
Kamp je 1. jula svečano otvorio direktor „Njegoša” Miroslav Brnjoš, koji je istakao da su u pomenutu školu uvek dobrodošle devojčice koje vole odbojku. Treniralo se dva puta dnevno pod nadzorom trenera dr Milenka Vukovića i Zorana Grandića.
– Radili smo deset dana dva puta dnevno. Devojčicama ništa nije bilo teško, a mnoge od njih, naročito one iz najmlađe grupe, naučile su nešto novo – istakao je koordinator kampa, iskusni odbojkaški stručnjak Milenko Vuković.

TRENIRALE I KIPRANKE
Kamp je ove godine prvi put imao internacionalni karakter jer su sa zrenja- ninskim odbojkašicama trenirale i dve devojčice sa Kipra. To su Andrea Dobrašinović, kojoj je otac iz Srbije i Tatjana Andoniu. Obe imaju po 11 godina, a članice su kluba Anortosis iz Nikozije.

Ž. CVETIĆ