„Opel Ćirkom” na predstojećem sajmu automobila u Beogradu

„Opel” će tokom 2017. godine lansirati sedam novih modela, a „Opel Ćirkom“, kao  distributer ovog tipa vozila, promovisaće nove modele u narednom periodu.
– Sajam automobila u Beogradu tradicionalno se organizuje početkom godine, pa samim tim iz Ženeve, koja je prva sajamska manifestacija u kalendarskoj godini, možemo da „ukrademo” premijeru i da našem tržištu predstavimo najnoviji model „opel insignia” druge generacije. Prethodni model se počeo proizvoditi krajem 2008. godine i do decembra 2016. godine prodat je u skoro million primeraka, što ga čini jednim od prodavanijih modela u svojoj klasi na svetu- rekli su u „Ćirkomu“ i napomenuli da je nova „insignia”, koja će na naše tržište zvanično doći ovog proleća, utemeljena na potpuno novoj arhitekturi vozila te da sa starom „insigniom” deli samo ime i po koji pogonski agregat.
Od leta 2017. godine, „opel” će na naše tržište plasirati i „opel kros lend h” (mali gradski krosover) a od kasnije jeseni možemo da očekujemo i „opel grand lend h”.
„Opel Ćirkom” je ranije najavio da od 10. februara 2017. godine pokreće sajamsku akciju u svom prodajnom salonu u okviru koje klijenti mogu da ugovore i uplate novo „opel” vozilo pod sajamskim uslovima i cenama uz savršeno dobro finansiranje, u kojoj „Opel Ćirkom” subvencioniše kamatu.
Takođe, servisno odeljenje „Ćirkoma“ se priključilo akciji prodajnog tima i ponudilo je četiri besplatna servisna pregleda u toku trajanja garancije u kojoj će vlasnici „opel” vozila moći jednom godišnje potpuno besplatno da pregledaju i prekontrolišu svoje vozilo. Akcija važi za kupljena vozila do kraja marta meseca.
Sve informacije mogu se dobiti u „Opel Ćirkomu” ili na brojeve telefona 023/315-0000, 063/560-607.
S.V.

BESPLATNE SAJAMSKE ULAZNICE
Svi čitaoci lista „Zrenjanin” su dobrodošli na „opel” štand na sajmu automobila, a Ćircom i najčitaniji regionalni nedeljnik u Srbiji pokreću nagradni kviz u kome će svi zainteresovani imati priliku da dobiju na poklon sajamske ulaznice. Nagradni kuponi će se objavljivati u listu Zrenjanin od 24. februar do 17. merta, a svi kuponi koji stignu do 21. marta do 12 časova učestvuju u izvlačenju za besplatne ulaznice, i to četiri puta po dve, za sajam automobila u Beogradu koji će se održati krajem marta.