„OPEL ĆIRKOM“: Sajamska ponuda i sjajna servisna podrška uz „shell” motorno ulje

Iako je do sajma automobila ostalo još dosta vremena, „Opel Ćirkom” doo je doneo odluku da svim ljubiteljima „opel” vozila, već pristupačne cene učini još pristupačnijim. Naime, u prodajnom salonu „Ćirkoma“, uz već postojeće „opel” finansiranje sa 0 odsto kamate određeni su „opel” modeli koji su dodatno sniženi. Cena vozila identična je za gotovinske uplate i za finansiranje putem kredita a finansiranje bez kamate zaista je bez ikakvih opterećenja za klijente, bez troškova obrade podataka, bez nepredvidjenih i sakrivenih troškova.

– Nova „opel korsa indžoj” sa 5 vrata i motorom B14XER snižena je za čak 1.000 evra u odnosu na ponudu iz decembra , „opel astra sedan” B16XER se može pazariti za već od 12.677 evra, „opel meriva” u najopremljenijem drajv paketu opreme za 12.560 evra, a najnovija „opel astra k”, koja je aktuelni automobil godine u Evropi i Srbiji, može se kupiti za neverovatnih 13.730 evra sa uračunatim PDV-om – kažu u „Ćirkomu“.
Nadležni dodaju da je i dalje aktuelna ponuda u kojoj se „opel” vozila isporučuju sa fabričkih 4 godina garancije na motor ili do navršenih 120.000 km i dodatne 4 godine pomoći na putu u Srbiji i kompletnoj Evropi.
U „Ćirkomu“ napominju da je sada servisni interval za sva Opel putnička vozila 30.000 km, što znači da će klijenti na obavezan servis dolaziti jednom godišnje, dok je cena redovnog servisa, u zavisnosti od motora i modela, između 10.000 i 12.000 dinara za benzinske agregate.

1-cirkom-b
Za već postojeće vlasnike „opel” vozila koja su starija od 4 godine, u „Ćirkomu“ su spremili  brojna iznenađenja i povoljnosti uz mogućnost plaćanja na više mesečnih rata čekovima građana. Takođe, sada svi korisnici vozila marke „opel” imaju mogućnost izbora između rezervnih delova renomiranih svetskih proizvođača po povoljnim cenama i garancijom do 12 meseci od dana ugradnje, i originalnih „opel” rezervnih delova po pristupačnim cenama i garancijom do 24 meseca od dana ugradnje.
Novina u „Ćirkomu” jeste i da su od 1. januara postali zvanični zastupnik i brendiran „shell” servis i to jedini na ovom podneblju. U ovom salonu sada se može kupiti originalno „shell” motorno ulje kao i sva maziva koja proizvodi ovaj najpoznatiji proizvođač ulja i maziva na svetu.
Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 023/315-00-01, 063/56-06-07, servis 062/24-19-28.
S.V.