„OPEL ĆIRKOM“: Vozite se bezbedno tokom praznika

Sugrađanima koji su planirali da tokom praznika negde otputuju, „Opel Ćirkom” savetuje da prvo posete njihovo servisno odeljenje i da, oni koji poseduju „opel“ vozila, besplatno provere stanje automobila, stepen smrzavanja antifriza kao i stanje akumulatora.
– Takođe, vlasnici „opel” vozila imaju mogućnost da provere stanje kočnica, amortizera ili da obezbede kompletan pregled vozila u 24 ključne tačke na vozilu u servisu. Tokom ove akcije može se proveriti unutrašnja i spoljna signalizacija na automobilu, stanje pneumatika, sistem za brisanje i pranje prednjeg i zadnjeg vetrobranskog stakla, kao i metlice brisača. Ova servisna akcija važi do 31. januara 2017. godine – ukazali su u „Opel Ćirkomu“.
U servisnom odeljenju poseban akcenat stavljaju na kontrolu elektronskih dizni kod svih modela sa benzinskim agregatom. U „Ćirkomu“ poseduju najsavremeniji uređaj za čišćenje dizni i zbog toga, u sklopu pripreme vozila za predstojeći zimski period, imaju i akciju u okviru koje vlasnici vozila mogu povoljno da provere i po potrebi očiste elektronske benzinske dizne na vozilu, bez obzira na model i marku vozila.
Nakon ovakvog tretmana motor na vozilu će dosta mirnije raditi, neće biti jutarnjih trzanja i „poskakivanja”, vozilo se neće gasiti na leru, i što je najbitnije vozilo će smanjiti potrošnju goriva jer će čiste dizne pravilno da vrše svoju funkciju ubrizgavanja i protoka goriva.
U „Ćirkomu“ kažu i da od 1. januara nove godine stupa na snagu ugovor koji je sklopljen sa distributerom ulja i maziva svetske poznate marke „šel“, firmom „Orbiko”, tako da će od naredne nedelje svi Zrenjaninci moći da nabave motorno ulje kao i sva vrsta maziva za radne mašine po izuzetno povoljnim cenama i uslovima kupovine.
„Opel Ćirkom” nalazi se u novoj Industrijskoj zoni „Jugoistok” a sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 023/3150000, 062/241928 ili 063/560607.
S.V.