ORGANIZATORI U SUSRET 33. „DANA PIVA” NAZDRAVILI SA UČESNICIMA U GRADSKOJ BAŠTI

Spremili smo spektakl, dobro došli u Zrenjanin
Nadam se da ćemo ove godine, ako nam vreme dozvoli, imati šansu da oborimo sve rekorde. Mi smo se potrudili da dovedemo najbolje goste, najpopularnije umetnike. Ali pored njih, imaćemo više od 25 učesnika na nekoliko lokacija, više od 2.500 ljudi učestvovaće u raznim programima tih sedam dana, biće spektakl kakav je bio prethodnih godina – naveo je Čedomir Janjić, gradonačelnik, na konferenciji za medije, održanoj u utorak u Gradskoj bašti, povodom 33. „Dana piva” (27. avgust – 2. septembar). – Sve je više gostiju koji odsedaju u našem gradu što nas raduje. Pozdravljam sve uvažene goste koji su došli da nas podrže. Vama i vašim prijateljima želim dobrodošlicu i da se lepo družimo u Zrenjaninu ove godine.
Prisutnima se potom obratio Momčilo Bajagić Bajaga koji će sa svojim bendom 31. avgusta u 21 čas svirati na Trgu slobode i predstaviti pesme sa novog albuma „U sali lom”.
– Mislim da treći ili četvrti put sviramo na ovoj manifestaciji. Vidim da svake godine sve bolje izgleda, program je dobar. Mi smo u top formi, praktično smo stalno na turneji. Spremili smo program koji smo pre neki dan svirali u Pulskoj areni, to je izbor najvećih hitova iz svih perioda karijere grupe – naveo je Momčilo Bajagić.
I. ISAKOV

Opširnije u štampanom izdanju