OTVARA SE SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE „VAŠ LEKAR“: Na pregled bez čekanja

Zrenjanin je dobio novu Specijalističku ordinaciju opšte medicine „Vaš lekar“, gde će dr Svetlana Detki, koja ima višedecenijsko iskustvo, posvetiti slobodno vreme svojim pacijentima. Ordinacija počinje sa radom u ponedeljak, 3. februara, i nalazi se u centru grada u Gimnazijskoj ulici, 8 J (u dvorištu).

Svako ko bi da izbegne duga čekanja u redu u ambulantama, a želi najbolju uslugu i detaljan pregled, onda je ova ordinacija pravi izbor. U prijatnom i čistom ambijentu uz pomoć ljubaznog osoblja radiće se EKG, previjanje rana, ispiranje uha, inhalacije, određivanje šećera u krvi, infuzije i injekcije, moguće su promene katetera, kao i promene diskova za stome, klizme i to po veoma pristupačnim cenama. U usluge su uključeni saveti dr Detki, tumačenje laboratorijskih i drugih nalaza. Postoji mogućnost i kućnih poseta ukoliko pacijent nije u stanju da dođe na pregled.

Specijalistička ordinacija „Vaš lekar” radiće svakog radnog dana od 15 do 20 časova, subotom od 8 do 12 časova, osim nedeljom i praznicima. Za sve informacije i zakazivanja dostupni su brojevi telefona 023/606 458 i 065/248 63 87, a pitanja i sugestije možete slati na email: detkisvetlana@gmail.com

Opširnije u narednom štampanom izdanju lista „Zrenjanin“