OTVOREN GRAĐEVINSKI CENTAR „DOMINO“: Sve za kuću i kupatila

Građevinski centar „Domino“, osmi po redu, a prvi u Zrenjaninu, svečano je otvoren danas, 22. jula, u Miletićevoj ulici broj 86, u prisustvu mnogobrojnih gostiju, saradnika i poslovnih partnera.

– Lokalna samouprava čini značajne napore na privlačenju investicija i veoma su važna ulaganja kako domaćih, tako i stranih kompanija. Drago nam je što je danas među njima i kompanija „Jugodom“. Verujem da će „Domino“ centar uspešno poslovati, a da će naši sugrađani brzo otkriti zašto je ova kompanija visoko pozicionirana na tržištu građevinskog materijala. Čestitam predstavnicima „Jugodoma“ na investiciji u Zrenjaninu, želim im uspeh u radu i nastavak širenja poslovanja – istakao je predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović.

Vlasnik i direktor pomenutog centra, Božo Predojević naveo je da će na početku zapošljavati 15 ljudi i nada se da će Zrenjaninci uveriti u kvalitet proizvoda koji nude.

Pod sloganom „Sve za kuću-sve za kupatilo“, „Domino“ nudi kupcima sve što je potrebno za opremanje doma, od građevinskog materijala poput cementa, blokova, cigala i gipsanih ploča, do laminata, vrata, prozora, farbi, boja za krečenje i mnogobrojnih artikala za kuću.

– Očekujemo dosta kupaca. Nudimo mnogo lepih rešenja koje će ljude podstaći da renoviraju svoj dom. Trenutno imamo veliki broj artikala na akcijskim cenama, a ovom prilikom pozivamo sve da dođu i vide našu ponudu. Danas delimo poklone od naših poslovnih partnera svakom kupcu, a svake nedelje ćemo pripremati neka iznenađenja – rekla je Mira Takač, PR ovog Centra.

Program je obogatila folklorna grupa Kulturno umetničkog društva „GIK Banat Pionir“.

domino 001_foto njegovic drndak jovandomino 002_foto njegovic drndak jovandomino 003_foto njegovic drndak jovandomino 004_foto njegovic drndak jovandomino 008_foto njegovic drndak jovandomino 006_foto njegovic drndak jovandomino 009_foto njegovic drndak jovandomino 011_foto njegovic drndak jovandomino 013_foto njegovic drndak jovandomino 014_foto njegovic drndak jovan

I.B.