OTVOREN PRVI PERSU MARKET U BEOGRADU: U srcu grada

„Persu“ marketi su otvorili prvi market u Beogradu. Smešten u Lominoj 4, market se nalazi u veoma frekventnom delu grada – u neposrednoj blizini čuvene zelene pijace Zeleni venac, važne okretnice gradskih linija i glavne autobuske stanice, u srcu grada.

„Persu“ market u Lominoj postao je deo užurbane atmosfere i biće pravi izbor za sve one koji u pokretu treba da obave neophodnu kupovinu ili da kupe za sebe nešto što će ih osvežiti u obavljanju dnevnih aktivnosti.

Beogradski market prostire se na čak 193 metara kvadratnih. Odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

– Radujemo se dolasku u Beograd. Ovo je veliki korak za „Persu“ markete. Naše beogradske kolege su kao i svi naši zaposleni, divni, nasmejani, ljubazni i iz srca su poželeli dobrodošlicu svim našim novim potrošačima“ – poručuju iz „Persu“ marketa.

Na dan otvaranja nove komšije je sačekalo puno iznenađenja. Sve trudnice i mališane koji su posetili tog dana objekat čekala je sveža voćka, a svaki pedeseti kupac bio je oslobođen plaćanja svog računa te je  cela njegova kupovina biti gratis, što je svakako bilo posebno iznenađenje. Potrošači su imali prilike da dobiju i popularne greb greb kartice iza kojih su se krili dodatni pokloni. Uz čak 100 poklon paketa i 100 poklon cegera, kao i super akciju za 18 top proizvoda, prvi radni dan u PerSu objektu protekao je u znaku radosti i veselja, zbližavanja i upoznavanja.