OVOG VIKENDA: Sajam cveća, cirkus i muzičko takmičenje u Avivu

Na centralnom trgu u Aviv Parku u Zrenjaninu od 26. do 29. maja biće organizovan Sajam cveća, izložbenog i prodajnog karaktera, a posetioce očekuju i cirkuska zabava i manifestacija “Najlepši glas”.

Na Sajmu cveća biće izloženo sobno cveće, kao i ukrasne biljke za sadnju na otvorenom. U ponudi će biti i biljni aranžmani u kamenim saksijama obloženim sitnim kamenčićima, dekupaž saksije, kao i dekorativne saksije od šarenog peska.

Ljubitelji cveća moći će da kupe i male sobne fontane, koje svakako uz biljke mogu doprineti lepoti i specifičnoj atmosferi enterijera. Takođe, Sajam cveća je prava odrednica za one kojima je potreban savet o nezi biljaka tokom letnjeg perioda.

Aviv Park Zrenjanin nastaviće i u narednom periodu da priređuje Sajmove cveća, sa namerom da ta manifestacija postane tradicionalna.

rsz_ap-zrenjanin_cirkuska-zabava (1)

Cirkuska zabava je na programu u subotu, 28. maja, od 16 do 20 časova.

-Čeka vas nezaboravna zabava i druženje! Uživaćete sa klovnovima, naučićete da žonglirate, učestvovaćete u zabavnim igrama, a animatori će vas zasmejavati sa puno smešnih cirkuskih rekvizita… Pored svega toga očekuju vas poklončići i mnoga druga izenađenja! Ponesite osmeh i dobro raspoloženje na veselu cirkusku zabavu u Aviv Park u subotu- saopštavaju iz “Aviva”.

rsz_aviv_arlon_plakati

Manifestacija „Najlepši glas“ održaće se u nedelju, 29. maja u 17 časova. Na ovom muzičkom takmičenju učestvovaće oko pedeset dece i mlađih od 16 godina sa pop, rock i zabavnim kompozicijama, domaće i strane muzike. Najboljima će biti dodeljeno pet nagrada i pohvala. Svi učesnici dobiće i diplome. Dok Žiri zaseda, nastupiće „Pevačka radionica“ i grupa „Dramaštarije“. Muzički urednik ovog dečijeg muzičkog veselja je Ana Aleksić Šajrer, operska pevačica sa brojnim nagradama i vrsan pedagoški radnik. Producent je Jasmina Tutorov. Suorganizatori su Aviv Park Zrenjanin i Udruženje „Bagljaškult“.

S.K.