POSLE VELIKE BORBE ZRENjANINKE IZGUBILE OD ZVEZDE

Žal za propuštenim prilikama
Ko nije gledao utakmicu 9. kola Super lige u Kristalnoj dvorani između odbojkašica MD Zrenjanin i Crvene zvezde, ne zna koliko su domaće bile blizu pobede. Ali, Zvezda je slavila rezultatom 1:3 (19:25, 25:19, 23:25, 24:26).
Bio je to meč prepun preokreta i lepih poteza koji odbojku čine jednim od najatraktivnijih sportova. Povela je Zvezda u čijim redovima igra i Milka Stijepić koja je iz Lazareva preko Zrenjanina došla do Beograda. Odbojkašice MD Zrenjanina su potom izjednačile u setovima, a presudan trenutak desio se u trećem setu. Tim Dejana Desnice je vodio (23:19), ali su poražene (23:25). Ipak, Milena Koprivica i drugarice se nisu predale. U četvrtom setu, vođena je bespoštedna borba. Domaće su uz silnu podršku navijača došle do set lopte (24:23), ali je i taj set izgubljen (24:26). Zvezda se na kraju radovala, odbojkašice MD Zrenjanina žalile su za propuštenim prilikama.
U nedelju od 20 časova Zrenjaninke dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove, ekipu koja je prva na tabeli. U četvrtak, u četvrtfinalu Kupa Srbije MD Zrenjanin u 19 sati u Kleku igra protiv Spartaka iz Subotice.
MD Zrenjanin: Koprivica 11, Pavlović 15, Iričanin 9, Marković 17, Nikolić, Papak, Popović (l), Frajtović, Praštalo, Mičeta, Sarić, Terzievska 9.
Ž. CVETIĆ