PREDAVANЈE U EKONOMSKO-TRGOVINSKOJ ŠKOLI „JOVAN TRAJKOVIĆ“: Čas veština komunikologije

Učenicima koji pohađaju smerove poslovnih administratora i komercijalista u Ekonomsko-trgovinskoj školi „Jovan Trajković“, veoma je važna veština uspešnog komuniciranja.

Tim povodom, juče je Školu posetila Jovana Tufegdžić, eksterna menadžerka kompanije „Koka Kola“.
– Da bi smo našim đacima, pored redovnih predavanja, obezbedili živu reč prakse, pozvali smo menadžera koji je prihvatio poziv da našim đacima pokaže kako to radi jedna od najpoznatijih svetskih kompanija sa predstavništvom kod nas. Dva časa smo posvetili načinu funkcionisanja komunikacije u ovoj kompaniji sa kojom želimo da razvijemo saradnju – rekla je direktorka Dragoslava Golušin.

Oba odeljenja trećeg razreda po programu se bave poslovnim komunikacijama sa različitih aspekata, te im je ova edukacija dosta koristila.

Svoje utiske prenela nam je učenica ove Škole Simona Josimović.

Veoma sam zadovoljna predavanjem koje je održala menadžerka komunikacija iz „Koka Kole“. Komunikacije su, inače, moj omiljeni predmet, tako da sam iz ovog predavanja dobila i neka praktična znanja. Zainteresovana sam i za edukativne radionice za srednjoškolce koje organizuje ova kompanija. Nadam se da će se češće organizovati ovakav vid nastave – kazala je Simona Josimović, učenica 3/5 razreda.

Posle predavanja, dogovoreno je da dva razreda ove Škole posete predstavništvo „Koka Kole“ u Zemunu, u okviru stručne ekskurzije, gde će dobiti dodatna stručna znanja.

M.Ml.