PRIZNANJE ZA KOMPANIJU „DIJAMANT“: Poverenje potrošača je najvažnije

Kompaniji „Dijamant“ 14. godinu zaredom uručeno je priznanje „Moj izbor“ za najbolji domaći proizvod i brend, koje dodeljuje udruženje „Moja Srbija“. Odluka je doneta na osnovu rezultata internet ankete u kojoj je učestvovalo više od 2.000 ispitanika.

Prema rečima Filiposa Nanopoulosa, direktora marketinga i razvoja Kompanije, priznanje ima poseban značaj jer dolazi od potrošača.

– Oni su najbolji pokazatelji potvrda kvaliteta naših proizvoda. Takođe su i podsticaj da nastavimo dodatno da se razvijamo i pružamo najbolje usluge – ističe Nanopoulos.

Kako kaže, industrija u kojoj „Dijamant“ posluje zahteva održavanje koraka sa vremenom i kontinuirano unapređenje proizvodnih procesa . Iz tog razloga, u narednom periodu planiraju da prošire kapacitete fabrike i obim proizvodnje.

– U osnovi našeg poslovanja i dalje ostaje održavanje liderske pozicije na tržištu, a ova nagrada, po meri potrošača, još jedan je dokaz da smo na pravom putu – kaže je Nanopoulos.

Dodela priznanja „Moj izbor“ organizuje se u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“, a u konkurenciji se svake godine nađe više od 1500 domaćih proizvoda i brendova, u čak 30 kategorija.