PROMENE U FK BUDUĆNOST IZ SRPSKE CRNJE

Željko Radin novi predsednik kluba

Već je postalo pravilo da se tokom leta menja rukovodstvo FK Budućnost, pa je tako bilo i pauzi između dve sezone u Vojvođanskoj ligi. Novi predsednik Kluba je Željko Radin, a kao trener prvi tim će voditi Milenko Zečević. Mesto koje se ne dovodi u pitanje je pomoćni trener, a to će i ove sezone biti Stevan Drinić, legenda kluba koji i sa 80 godina ne posustaje.
U igračkom kadru je takođe bilo promena, a novi fudbaleri su: Dimitrije Đukanović i Jovica Lukin (Borac, Aleksandrovo), Srđan Prokin (C. zvezda, V. Stepa), Aleksandar Arsin (Napredak, Čestereg), a ekipi je priključeno i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Klub su napustili Marko Vukoje, Dejan Zoretić, Nebojša Đukić, Aleksandar Laništanin i Zoran Spahić.
U dosadašnjem delu priprema Crnjani su odigrali prijateljske utakmice sa Crvenom zvezdom iz Ruskog Sela i pobedili su sa 2:0. Takođe su bili uspešni i protiv Rusande u Melencima (1:2), a poraženi su od omladinaca Radničkog iz Zrenjanina (1:3). Sa Krajinom su igrali nerešeno 1:1.
Naredna sezona u Vojvođanskoj ligi istok biće dvadeseta uzastopna za Budućnost u ovom stepenu takmičenja, a na startu će u Srpskoj Crnji gostovati ŽAK.

N. M.