RVAČ VIKTOR NEMEŠ GOST SAŠE SANTOVCA: Grad će podržati rvače

Rvački klub „Proleter“ iznedrio je sjajnu generaciju uspešnih takmičara, medju njima je i Viktor Nemeš – osvajač zlate medalje na prvenstvu sveta u Parizu.

Prijem za Nemesa 2 Prijem za Nemesa 3

– Grad Zrenjanin poštuje i ceni uspehe Rvačkog kluba „Proleter“ čiji je Viktor član i maksimalno će se potruditi da uslovi za njihovo dalje napredovanje budu na najvišem nivou – izjavio je zamenik gradonačelnika Zrenjaniana Saša Santovac, na današnjem prijemu za svetskog šampiona i predsednika Rvačkog saveza Srbije Željka Trajkovića. Prijemu su prisustvovali i Simo Salapura, zamenik gradonačelnika i Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina.

– Tog dana kada sam osvojio svetsko zlato osećao sam se odlično, mogo sam da pobedim svakog. Nisam imao lak žreb, ali sam savladao trojicu rvača iz bivših sovjetskih republika i jednog takmičara iz Irana, od kojeg sam izgubio borbu na Olimpijskim igrama – objasnio je Nemeš.

Prijem za Nemesa 4

Viktor Nemeš i Željko Trajković sa optimizmom gledaju na naredna takmičenja na kojima će se nadmetati rvači „Proletera“, a to su domaće prvenstvo, šampionat Evrope i Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

M. S-n.

Foto: A. Blanuša

Prijem za Nemesa 1