Sajam ekologije u „Aviv parku“

U Zrenjaninu se prvi put organizuje Sajam ekologije u okviru „Green Days“ festivala koji će se održati u subotu, 3. septembra, od 11. do 19. časova u „Aviv parku“.
Na sajmu će se predstaviti izlagači, koji se pre svega, bave kreativnim stvaralaštvom, korišćenjem reciklabilnih materijala, proizvodnjom prirodne kozmetike i organske hrane.
– Pored toga što će svi posetioci moći da vide kako je moguće napraviti fenomenalne radove od recikliranih materijala, moći će da vide izložene organske proizvode i radove napravljene dekupaž tehnikom koja je poslednjih godina uveliko zastupljena, kao i da uživaju u predivnim komadima izloženog nakita i drugih aksesoara izrađenih od papira, drveta, elektronskog otpada- kažu u „Aviv parku“.
Na sajmu će se predstaviti i mladi dizajneri i proizvođači drvenih „eko igračaka“ koje su svuda u svetu postale pravi hit. Pored toga, čekaće vas na izložbi prelepa ponuda neobičnih torbi od papira i ikebana od suncokreta, a posebni gosti na Sajmu ekologije će biti Udruženje „Tradicija” iz Elemira.
Dan u „Aviv Parku” Zrenjanin će ulepšati i nastup mladih gitarista „Gitarta“, koji će svojim fenomenalnim muzičkim umećem sigurno zabaviti sve prisutne.
S.V.

Green_Days-Portal-aviv park