SAOPŠTENJE KOMPANIJE „GOMEKS”: Svi maloprodajni objekti će raditi po redovnom radnom vremenu

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, kompanija Gomex d.o.o. izdala je sledeće saopštenje:

Svi maloprodajni objekti „Gomeksa” će i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajeni način. Snabdevanje prodavnica se vrši uobičajeno i nema najave dobavljača o ograničenoj isporuci bilo kog proizvoda.

– Cene proizvoda će ostati stabilne i u skladu sa Odlukom vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme od 15.03.2020. godine.

Trenutna nestašica nekog pojedinačnog proizvoda u policama je posledica naglog povećanja prodaje, nastale zbog nepotrebnog stvaranja kućnih zaliha, a ne zbog nestašice bilo kog proizvoda.

U slučaju potrebe, Kompanija će pribeći ograničavanju prodaje pojedinih proizvoda u razumnim količinama, sa ciljem da se obezbedi normalna snabdevenost svakog zainteresovanog potrošača.

Higijenske mere su podignute na najviši nivo i neke od mera imaju, ili će imati, posledice po uobičajeni način usluživanja potrošača i zato molimo za razumevanje cenjene kupace kako bi ovu situaciju zajednički prebrodili na uspešan način – saopštio je generalni direktor Goran Kovačević

Kompanija Gomex će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije o čemu će cenjeni potrošači biti redovno obaveštavani