SKUPŠTINA GRADA ZRENJANINA: SPS ulazi u vlast (FOTO)

Na sednici Skupštine grada Zrenjanina koja je u toku, gradonačelnik Čedomir Janjić predložio je za svog zamenika Sašu Santovca (SNS), koji je i u prethodnom mandatu obavljao ovu funkciju. Gradonačelnik je takođe predložio i dva nova člana Gradskog veća. To su Sanja Žurž Nedeljkov i Dragan Vulešević, oboje članovi Socijalističke partije Srbije. Dragan Vulešević je u prethodnom mandatu bio na čelu Turističkog centra Grada Zrenjanina. Sanja Žurž Nedeljkov je novo ime na zrenjaninskoj polutičkoj sceni. Rodjena je 1989. godine, živi u Botošu, završila je Pedagoški fakultet u Somboru, gde je odbranila i master rad, trenutno radi kao učitelj na zameni u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin”.

Očekuje se da Skupština grada Zrenjanina tajnim glasanjem usvoji sva tri predloga, pošto je očigledno da postoji usaglašena većina koju čine SNS i SPS. Inače, kako je odbornike izvestila Ljubica Travica, zamenica predsednika Skupštine, ceo tok zasedanja direktno se prenosi putem interneta, na veb portalu Gradski radio zrenjanin.com.

_mg_2005_resize _mg_2012_resize _mg_2017_resize _mg_2019_resize _mg_2031_resize _mg_2051_resize _mg_2052_resize _mg_2065_resize _mg_2067_resize _mg_2074_resize _mg_2082_resize