SPORTISTA GODINE LISTA „ZRENjANIN“: Pehari za najbolje

Sportistima trenerima i ekipama, koji su dobili najviše glasova čitalaca u izboru sportiste godine lista „Zrenjanin“ , danas su u sali zrenjaninskog Pozorišta uručeni pehari i nagrade. Najtiražniji regionalni nedeljnik u Srbiji je po 60. put organizovao izbor za najbolje, a 10. put redosled je određen na osnovu glasova čitalaca.

Pehare, poklone i priznanja najboljima su uručili Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina i Dalibor Bubnjević, direktor NIP Zrenjanin a.d. I glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“.

U konkurenciji seniorki pobedila je Sanja Cvrkota, karatistkinja Zadrugara iz Lazareva, drugoplasirana je Vanja Radanović, kapitenka ŽOK MD Zrenjanin, a treća je Marija Kresović, kuglašica Kristala. Ilija Majstorović, kapiten ekipe STK Banat prvi je među seniorima, drugi je Stefan Janjatov, član Savate kluba Banat, a treći Dejan Cvrkota, karatista Zadrugara.

Marina Radičević, karatistkinja Zadrugara je najuspešnija juniorka, druga je Božica Marković, odbojkašica MD Zrenjanin, a treća Anita Sakal, džudistkinja Proletera. Đorđe Salapura, karatista KK Zrenjanin pobedio je u konkurenciji juniora, drugi je Andrija Grče, odbojkaš OK Klek Srbijašume, a treći Danilo Besedeš, šahista ŠK Naftagas.
Među ženskim ekipama prvo mesto osvojile su odbojkašice MD Zrenjanin, drugoplasirani tim je Karate klub Zadrugar, a na trećem mestu je ŽOK Klek Srbijašume. U muškoj konkurenciji prvi je Stonoteniski klub Banat, drugi je Rvački klub Proleter, a treći Odbojkaški klub Klek Srbijašume.
Kod trenera, prvi je Dejan Desnica, trener ŽOK MD Zrenjanin, drugoplasirana je Ivana Popadić Popov (Savate klub Banat), a na trećem mestu je Miloš Erić (KK Zadrugar, Lazarevo).