SPORTSKI SAVEZ GRADA: Jesenji karavan krenuo iz Aradca

Skoro 300 učenika aradačke Osnovne škole „Bratstvo“ bilo je danas uključeno u različite aktivnosti koje su osmislili i sproveli volonteri Crvenog krsta, poznati zrenjaninski sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport. Poseta školi organizovana je u okviru akcije „ Sportsko-edukativni karavan po naseljenim mestima“. 

odlicni-uslovi-za-rad-u-novoj-sali-u-aradcu volonteri-crvenog-krsta-su-partneri-na-sportsko-edukativnom-karavanu

-U okviru sportsko-edukativnog karavana učenici nižih razreda učestvovali su u zabavnim poligonima koji su se sprovodili u novoj fiskulturnoj sali, a učenici viših razreda imali su priliku da kroz radionicu-pričaonicu sa našom poznatom sportistkinjom Vukosavom Đapić Atanacković steknu više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći – rekli su posle posete čelnici Sportskog saveza. 

sportski-radnik-entuzijasta-u-aradcu-je-milorad-kurjakov

U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću meštani. Takođe, Milorad Kurjakov, višegodišnji sportski radnik, proglašen je za sportskog radnika – entuzijastu.

S.K.