# Šta ako…

…ne slušaš narodnjake?
Iva:
Suzi, kako si provela vikend? Jesi izašla negde?
Suzana: Eee,bila sam u petak malo, ali ništa fensi nego u nekoj kafani. Opušteno mesto sa opuštenim ljudima. Nemoj me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv terevenke, ali sad mi je baš odgovaralo da se smestim u fotelju i pijuckam rum sa dragim ljudima. Kako je tebi bilo? Ti si veći partimanijak od mene 😀
Iva: Jesam 🙂 inače dosta izlazim, a u poslednjih mesec dana kao da me neko plaća za to 😀 Išla sam na dva krštenja, tri svadbe, na proslavu rođenja, žurke… Malo sam se umorila, prijao bi odmor od partijanja, ali kad dođe vikend ipak odem negde. U subotu sam bila na svirci benda Makao i fenomenalno sam se provela. Samo što se retko desi da nastupa tako dobar bend.
Suzana: Da, i retko kad dođu bendovi koji ne sviraju narodnjake, da se ne lažemo. Ili nema publike, ne znam u čemu je problem.
Iva: Užasno me nervira što je loš, gotovo nikakav izbor mesta za one koji ne slušaju điđi miđi didule pesme. Diskoteke i kafane u kojima se to pušta su krcate, dok su ostala mesta poluprazna. Ni ja ne znam u čemu je problem, pokušavam da skontam. Mada, ako se zaželim dobrog elektronskog zvuka, odem na žurku u Beograd ili Novi Sad. Ovde pravim sebi štimung. Sreća pa imam dobro i veliko društvo sa kojima se provedem, makar sedeli na klupi u parku. Nije bitno gde si, već s kim si.
Suzana: E, to je tačno. Ja se sa dobrom ekipom uvek dobro provedem, kakva god da je muzika, najbitnije je društvo.
Iva: Ali ovi naši bi mogli malo da porade na sadržaju i ponudi, u suprotnom će moći da stave katance na svoje lokale.
S.K. i I.I.