#ŠTA AKO…si protiv rijaliti programa?

Iva: Suzi, je l’ možeš da veruješ da je „Zadruga” ipak počela? Negde sam verovala da se to neće desiti. Malo je reći da sam šokirana i zgrožena. Mislila sam da od „Parova” ne može gore. Ne podnosim te rijalitije! Zakonom bih ih zabranila!

Suzana: Ju, ja to ne gledam, ali ta „Zadruga” je podigla takvu frku u Srbiji, da ne mogu da verujem… Znači počelo je? Joooj, nadrljali smo! Ni „Parove” nisam gledala ali mnogi koje znam jesu, i svi kao omamljeni, ja ne mogu da verujem! Što bi Englezi rekli, get a life!

Iva: Nažalost, jeste! Čula sam da je u taj „sečem uši, krpim d…” projekat uloženo nekoliko desetina miliona evra!!! Ni ja nisam gledala „Parove”, ali mi je bilo dovoljno da shvatim o čemu se radi samo dok sam šaltala kanale. Ali, veruj mi, ovo je još gore. Ne mogu da shvatim, niti da poverujem kome se daje toliki medijski prostor starletama, kvazi pevaljkama i propalim pevačima, osobama sa tri zuba u glavi! Tu je i jedan naš sugrađanin, samo ne znam šta će mu to u životu! A još gori su mi oni koji to verno prate. Zar je narod toliko slep, zar su im mozgovi toliko isprani da im je to jedina zanimacija?…Dno! Ispada da je „Veliki brat” najmanje zlo među rijaliti programima, a da toga nije bilo, ne bi poginuli bivši učesnici jureći „slavu”. Jedini zaključak je da ništa dobro ne može izaći iz svega toga. Uopšte, kad pogledaš program na TV-u, vidiš koliko je primitivan, jeftin, nekvalitetan…Dobre emisije se gase, isplivava đubre.

Suzana: Ne, pa jasno je da hoće da nas pretvore u praznoglave marionete. Ja to, hvala Bogu, ne gledam, i uglavnom ne pričam o tome, baš se klonim toga… Samo mi fali da se i time zabavljam. Iskreno, knjiga ili nekakva serija, film i druženje sa mojim najboljim prijateljima, to je moja preporuka za odmor kada imaš vremena za odmor. TV nikako! Posebno što su na svim kanalima sve neke izvrnute „vrednosti”. Sve je naopako…

Iva: I opet citiram Đuleta: „Ugasite televizore, ne verujte lažima koje izlaze iz male kutije, slušajte muziku”! Pametno zbori!
Iva Isakov & Suzana Kokavski