STONI TENIS PLEJ OF: Banat izgubio od Crvene zvezde 1:4

 

U prvom meču finala plej ofa stonoteniskog prvenstva Srbije, beogradska Crvena zvezda pobedila je večeras u Zrenjaninu domaći Banat sa 4:1. Reprezentativci Srbije  Aleksandar Karakašević i Marko Jeftović bili su prejaki za Iliju Majstorovića, Vladimira Radonjića i Valentina Nađ Nemedija. Jedinu pobedu domaćem timu doneo je Nađ Nemedi u duelu sa Borisom Mihailovićem.

rsz_dsc_0261_1611

Novi duel Crvene zvezde aktuelnog šampiona Srbije i Banata, vicešampiona, zakazan je za subotu, 7. maj. Ukoliko se pokaže tačnom najava da vrsni Karakašević sutra mora u Španiju, da za vikend brani boje tamošnjeg kluba čiji je takođe igrač, velika je mogućnost da Banat slavi u Beogradu, a da se o tituli prvaka Srbije odlučuje u majstorici, u ponedeljak, 9. maja u Zrenjaninu.

rsz_dsc_0322_1672 rsz_dsc_0309_1659 rsz_dsc_0242_1592 rsz_dsc_0335_1685

Zanimljivo je da je u zvaničnoj postavi Crvene zvezde, kao četvrti stonoteniser, večeras u Kristalnoj dvorani bio i Jelača Miroslav, zaljubljenik u ping pong koji ima 70 godina. Kako sada igra, sa 41 godinom,  Karakašević ima šanse da takođe u Srbiji još dugo uspešno igra stoni tenis, i klubovima čije boje brani, donosi titulu državnog prvaka. U osvajanju titule Crvenoj zvezdi ovaj stonoteniski as prošle godine bio je glavni adut, a nema sumnje to namerava da bude i ovog puta.

Z.D.