STUDENTI SE VRAĆAJU:  Od utorka radi i menza

U Studentski dom „Mihajlo Predić – dr Miša“, posle dvomesečne pauze, 15. maja stugli su prvi studenti. Povratak u dom je omogućen onim studentima koji imaju potvrdu fakulteta i visokih škola da imaju ispitne ili neke druge obaveze. Zapravo,  povratak u dom imaće samo studenti čije je ime na spisku fakulteta ili visoke škole koji se dostavljaju domu. Useljenje će biti omogućeno samo u toku prepodneva do 13.30 radnim danom – navodi se na sajtu Studentskog doma „Mihajlo Predić – dr Miša” i dodaje da će o novim informacijma stanari Doma biti redovno obaveštavanu putem sajta.

Saopšteno je da su svi objekti Ustanove studentskog standarda Studentski centar Novi Sad redovno higijenski održavani i više puta dezinfikovani i bezbedni za povratak studenata. Na sve studente stanare studentskih domova apeluje se da se pridržavaju opštih higijenskih mera, da poštuju propisanu fizičku distancu i da se, u skladu sa preporukom Ministarstva prosvete, u studentske domove vrate isključivo ukoliko imaju ispitne obaveze, laboratorijske ili praktične vežbe.

Dom učenica i učenika srednjih škola „Angelina Kojić Gina“ takođe će organizovati pripremu obroka za studente od utorka, 19. maja. Ručak će biti od 12 do 14 časova, kada će dobiti i lanč paket za večeru. Ručak košta 72, a večera 59 dinara. Takođe, studeni koji dolaze u menzu moraju da imaju maske i rukavice i da se pridržavaju svih propisanih mera.

M.B.

Foto: Arhiva lista Zrenjanin“