SUTRA U „AVIV PARKU“ OTVARANJE PRODAVNICE „JISK“ (JYSK): Nove kolekcije i način izlaganja robe

Danski maloprodajni lanac „Jisk“ (Jysk), koji u ponudi ima nameštaj i druge proizvode za domaćinstvo, sutra u 10 časova otvara još jednu prodavnicu u našem u gradu, u „Aviv parku“, u kojoj će se u prodaji naći i tri nove dizajnerske linije. Najavljena su i sniženja do 75 odsto.

Ova radnja biće posebna i po tome što je prva u regionu koja je urađena po novom konceptu izlaganja robe, navodi Zoran Malešević, menadžer maloprodaje lanca „Jysk“ za Srbiju.

– Za tri nove dizajnerske linije rezervisan je centralni deo prodavnice. Prošle godine je promet porastao za 18,4 odsto, a broj kupaca je skočio za 21,7 odsto. „Jysk“ planira da otvori tri nove radnje ove godine, tako da ćemo na kraju 2019. godine imati ukupno 32 objekta u Srbiji – kazao je on.

Tri nove kolekcije skandinavskog lanca koje će od sutra biti dostupne i u „Aviv parku“ jesu „Mislilac“ („The thinker“), „Kreativni um“ („Creative mind“) i „Ljudska priroda“ („Human nature“), navodi Zvjezdana Novak, menadžerka marketinga i prodaje u „Jysk Zapadni Balkan“.

– Ove godine smo više uložili u materijale, dodali smo više boja, cveća i zelenila na „Jiskove“ police. U kolekciji „Mislilac“ preovladava skandinavski minimalizam, ali smo ubacili i plave nijanse, tako da dominiraju plavi, sivi i crni tonovi. „Kreativni um“ je naša najženstvenija linija koja je insipirisana boho i hipi stilom i tu je najviše pastelnih tonova. U kolekciji „Ljudska priroda“ prelivaju se smeđe, zelene i plave nijanse, a tema je: nebo susreće zemlju. Dve godine su pripremana ova tri dizajnerska trenda – navela je ona.

Zoran Malešević i Zvjezdana Novak
Zoran Malešević i Zvjezdana Novak

„Jysk“ danas posluje u 50 zemalja sveta i zapošljava 22.000 radnika. Kompaniju je 1979. osnovao Danac Lars Larsen, koji je i danas vlasnik ovog maloprodajnog lanca. Inače, na prepoznatljivom plavo-belom „Jysk“ znaku nalazi se guska.

M.M.

Foto: Jysk Srbija

20799537_1584638244889828_4029362672852958458_n

Kolekcija "Human nature"
Kolekcija „Human nature“

Jysk detalji

 

Jysk-radni tim

Kolekcija "Creative mind"
Kolekcija „Creative mind“