SUTRA U „MEDISONU”: Sajam zapošljavanja

U organizaciji Grada Zrenjanina i Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, 27. marta održaće se sajam zapošljavanja u Zrenjaninu u hali sportova „Medison“, od 11 do 14 časova.
Učešće na Sajmu su potvrdile 32 kompanije, a potrebno je 719 radnika različitih zanimanja: vozači, prodavci, agenti prodaje, promoteri, magacioneri, komercijalisti, transportni radnici, radnici u proizvodnji, operateri u proizvodnji, mesari, pomoćni mesari, pekari, kuvari, konobari, šivači kože i tekstila, građevinski radnici, bravari, mašinbravari, zavarivači, električari, elektromonteri, poljoprivredni tehničari, grafički dizajner, tehnolozi, menadžeri, diplomirani inženjeri poljoprivrede, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike…
– Sajmovi zapošljavanja su jedna od aktivnih mera traženja posla koje organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje. Na ovaj način poslodavci i nezaposleni su u prilici da u direknom razgovoru saznaju detalje koje ih interesuju u vezi sa poslom – kaže Aleksandra Štrbac, savetnik za karijerno vođenje.
Prošle godine bilo je više od 30 poslodavaca, a traženo je 448 radnika različitih zanimanja.

M. B.