TESAN PORAZ RUKOMETAŠICA PROLETERA U POŽAREVCU

Nisu mogle i protiv sudija

Susret 13. kola Super B rukometne lige između Požarevca i Proletera završen je pobedom domaćih 31:29 (16:14). Da je bilo malo više sreće i manje sudijskih grešaka, Zrenjaninke su mogle kući da donesu bar jedan bod.
– Čudne su bile neke odluke arbitara. Nisu nam dali da se razigramo, seckali su naše akcije, dosuđivali pasivne napade. U 52. minutu poništili su nam čist pogodak kojim bi smanjili prednost Požarevljanki na samo jedan gol. Posle meča, kada to više nije ni bilo važno, taj pogodak je priznat. Žao mi je što trud i velika želja moje ekipe nisu nagrađeni povoljnim rezultatom, ali nemamo vremena da tugujemo. Već 23. aprila igramo u Novoj Pazovi protiv Mladosti, a meč 14. kola sa timom iz Bora je odložen za kraj aprila jer su ovog vikenda obe zrenjaninske hale zauzete – ističe trener Proletera Dragan Lazarov.
Najefikasnije u redovima crveno-belih bile su Monika Išpanović koja je osam puta bila precizna, Mila Čaušević (sedam pogodaka) i Tamara Savković (pet golova). Proleter je i dalje na sredini tabele, na petom mestu sa 15 bodova.

B. M.