TRG SLOBODE: Predškolci ulepšali centar Zrenjanina

Danas je 600 budućih prvaka otplesalo svoje poslednje dane u zabavištu učestvujući na manifestaciji „Ples predškolaca“. Oni su koreografiju na numeru „Zdravo svete“ vežbali puna dva meseca, uz podršku svojih vaspitača i koordinatorke Nikolete Vidaković.

deca 11_resize
U plesu su učestvovala deca iz 16 vrtića Predškolske ustanove Zrenjanin.
– Ovo je jedinstveni projekat Grada Zrenjanina, mi smo ga naravno zaštitili kao autentičan. Muziku i tekst uradili su ljudi iz našeg grada. Za sledeću godinu najavljujemo još zanimljiviju organizaciju, sa decom iz hora i uz muzičke instrumente na bini i nadamo se da će se uključiti i predškolci sa cele teritorije grada – rekla je Nikoleta Vidaković.

deca 07_resize
Pre nastupa, gradonačelnik Čedomir Janjić pozdravio je najmlađe Zrenjanince, istakavši da je ovo još jedna lepa slika našeg grada i poželeo im srećan polazak u prvi razred.
Predškolci su bili obučeni u narandžaste i zelene majice, a uz muziku Marka Pejčića i Igora Dunđerskog, prikazali su uvežbane korake, zabavili brojnu okupljenu publiku i simbolično obeležili početak školskog doba. Nakon završenog plesa, nastupili su horovi „SuperNova” i hor „Predškolske ustanove”.

deca 09_resize

deca 08_resize

deca 05_resize

deca 04_resize

deca 03_resize

deca 02_resize

deca 01_resize

deca 06_resize