U KAŠTELU U EČKI ODRŽANA IZLOŽBA PASA SVIH RASA

Ocenjivano više od 200 pasa

U organizaciji Kinološkog društva „Zrenjanin” u nedelju, 25. maja, u predivnom ambijentu dvorca Kaštel u Ečki održana je 6. Savezna CAC izložba. Na izložbi je ocenjivano više od 200 pasa, a u šest prostranih ringova sudilo je pet sudija iz Srbije i uvaženi sudija iz Kraljevine Bahrein – Sadik Al Fasani.
– Ove godine pre svečanog otvaranja, deca iz udruženja „Moja Sosa” prikazala su deo svog repertoara i pozvala sve zainteresovane dečake i devojčice iz Zrenjanina da im se pridruže. U okviru izložbe održana je i memorijalna izložba u čast i sećanje na člana KD „Zrenjanin” Stevana Perca kao i specijalka nemačkih doga, gde su posetioci mogli da uživaju u ovim predivnim divovima – ukazao je Vladimir Vujin predsednik Kinološkog društva „Zrenjanin”.
U saradnji sa JKP „Čistoća i zelenilo”, postavljen je i štand za udomljavanje pasa iz Privremenog prihvatilišta u Zrenjaninu, a brojni posetioci mogli su da na licu mesta dobiju sve informacije u vezi sa udomljavanjem pasa, a za sve zainteresovane dostupan je i broj telefona 064/811-68-78.

S. V.