U OFK GRADNULICA POZITIVNO OCENjUJU PROTEKLU SEZONU U A LIGI FSG ZRENjANIN

Vladimir Knežević želi pobednički pehar
Prošle sezone su jedva ostali u A ligi, a ove su se borili za plasman u Područnu. Na kraju sezone koju u OFK Gradnulica procenjuju uspešnom, osvojeno je treće mesto uz 12 pobeda, tri nerešene utakmice i sedam poraza. Ekipa je bolje igrala u jesenjem delu, kada je skupila pet bodova više u odnosu na prolećni deo.
– Posebno me raduje što smo kao tim bili složni uz veliku želju da pobedimo na svakom meču. Imali smo priliku da se plasiramo u Područnu ligu, ali smo na startu prolećnog dela izgubili dragocene bodove i to od ekipa koja su u tom trenutku bile slabije od nas. Na greškama se uči, verujem da ćemo se dobro pripremiti da naredne sezone u istom sastavu budemo još uspešniji. Želja mi je da kao kapiten podignem pobednički pehar A lige – kaže Vladimir Knežević.
Uz kapitena Kneževića, za OFK Gradnulicu su protekle sezone nastupali Adrian Sekošan, Peđa Markov, Marko Dubak, Dragan Čolić, Darko Nikolić, Aleksandar Tadić, Radoje Malešev, Marinko Kušić, Nikola Bošković, Dragan Stojanović, Darko Gecin, Milovan Medić, Marko Todorović, Nebojša Turinski, Marko Zlatković, Srđan Jović, Goran Luković, Branko Ćirković, Nemanja Jurošević i braća Srđan i Saša Vorgić.
– Iskusni trener Desančić Lozanić je početkom sezone napravio pravu fudbalsku atmosferu među igračima i dobro ukomponovao postojeći igrački kadar. Stav uprave je bio da se ove sezone stabilizujemo, a da naredne pokušamo da se plasiramo u Područnu ligu – kaže Milenko Cukućan, predsednik OFK Gradnulica.
Najbolji strelac ekipe je bio Marko Dubak sa devet postignutih golova, slede Radoje Malešev (8), Aleksandar Tadić, Nebojša Turinski i Dragan Čolić (5).
N. M.